Izvēlne
Your Cart

3MK Lens Protection Pro Tempered Glass camera protector priekš Apple iPhone 13 - Violets - aizmugurējās kameras aizsargstikls

3MK Lens Protection Pro Tempered Glass camera protector priekš Apple iPhone 13 - Violets - aizmugurējās kameras aizsargstikls
Forma un izgriezumi uz preču fotogrāfijas nes tikai ilustratīvu mērķi. Faktiskā forma pilnībā atbilst modelim norādītajā aprakstā. Krāsa un dizains atbilst bildē norādītajam.
3MK Lens Protection Pro Tempered Glass camera protector priekš Apple iPhone 13 - Violets - aizmugurējās kameras aizsargstikls
  • Pieejamība, gab.: 13
  • Ražotājs: 3MK
  • Artikuls: 38242
7,90€

Fotografējiet bez riska!

Mirklis neuzmanības un jūsu iPhone nokrīt uz asfalta. Vai viedtālruņa kameras smalkā elektronika izturēs šādu impulsu? Labāk neriskēt un nepārbaudīt. Skatiens uz saplīsušu iPhone objektīvu ļoti sāp. Tāpēc mēs izveidojām īpaši spēcīgu 9H cieto stiklu, kas nostiprina objektīvu, absorbējot trieciena enerģiju no augstuma. Ar Lens Protection Pro jūs varat fotografēt tik bieži, cik vēlaties, pat ja jūsu iPhone atkārtoti regulāri krīt.

Aizsargājiet, neuztraucoties par savu fotoattēlu kvalitāti!

Mēs zinām, ka viedtālruņa kameras aizsargstiki var novērs fotografēšanas prieku. Neatbilstošs, pārāk biezs, necaurspīdīgs. Tāpēc, veidojot Lens Protection Pro, mēs koncentrējāmies uz augstāko kvalitāti. Rezultātā mūsu stikls ir lieliski pieskaņots kamerai, pilnībā nosedzot objektīvu un nepalielinot telefona biezumu. Fotogrāfijas ir tikpat skaistas kā jebkad, un aizsardzība ir tikpat spēcīga kā jebkad.

Spēcīga aizsardzība skaistām fotogrāfijām!

Īpaši ciets, lieliski piemērots un ārkārtīgi viegli uzstādāms, tas ir Lens Protection Pro iPhone tālrunim!

Glabājiet, kur vēlaties!

Zema fotoattēlu kvalitāte no iPhone. Neiespējami? Iespējams, ja objektīvs ir saskrāpēts. Izmantojot Lens Protection Pro, nekas nesaskrāpēs jūsu iPhone objektīvu, izņemot dimantu. Tas garantē augstāko cietības koeficientu 9H. Praksē tas nozīmē, ka mūsu stikls pasargās kameras objektīvu no agresīva atslēgu saišķa vai skrūvgrieža kabatā. Glabājiet savu iPhone, kur vien vēlaties, pat mugursomā, kas pilna ar metāla priekšmetiem, un izbaudiet skaistas fotogrāfijas. Ar Lens Protection Pro tas ir iespējams!

Instalējiet īsā laikā!

Ātra un vienkārša uzstādīšana ir lieliska Lens Protection Pro priekšrocība. Mūsu aizsargstikla uzlikšana ir ļoti vienkārša. Īpašs stiprinājuma rāmis, kas pielāgots viedtālruņa modelim, atvieglos jūsu uzdevumu. Jūs to uzklājat, piespiediet to un voila - tas ir gatavs. Ir nepieciešams tikai brīdis, līdz jūsu iPhone objektīvs ir pilnībā aizsargāts pret lūzumiem un skrāpējumiem.

Parametri
VeidsAizsardzības stikls

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
Atslēgvārdi: 38242|4750000312370|
Šī vietne izmanto sīkfailus. Turpinot pārlūkot šo vietni, jūs piekrītat, ka izmantojam sīkfailus. Uzziniet vairāk šeit