Izvēlne
Your Cart

Lenovo LP40 TWS Wirelees Bluetooth V5.0 Touch Control Earphones with Charging Base Universālas Bezvadu Austiņas - Baltas

Lenovo LP40 TWS Wirelees Bluetooth V5.0 Touch Control Earphones with Charging Base Universālas Bezvadu Austiņas - Baltas
Forma un izgriezumi uz preču fotogrāfijas nes tikai ilustratīvu mērķi. Faktiskā forma pilnībā atbilst modelim norādītajā aprakstā. Krāsa un dizains atbilst bildē norādītajam.
Lenovo LP40 TWS Wirelees Bluetooth V5.0 Touch Control Earphones with Charging Base Universālas Bezvadu Austiņas - Baltas
  • Pieejamība, gab.: 3
  • Ražotājs: Lenovo
  • Artikuls: 36797
29,90€

Lenovo LP40 TWS austiņas

Izbaudiet augstas kvalitātes skaņu un uzticamu bezvadu savienojumu. Lenovo LP40 austiņām ir 13 mm draiveri, un tās atbalsta ātrdarbīgu Bluetooth 5.0 savienojumu, turklāt tās ir ārkārtīgi vieglas un ērtas nav jāuztraucas par diskomfortu. Viņiem ir arī iebūvēti skārienpaliktņi, kas padara to lietošanu daudz ērtāku.

Uzticams bezvadu savienojums

Lenovo LP40 ļaus aizmirst par savienojuma problēmām. Modernais Bluetooth 5.0 savienojums nodrošina ātru un stabilu pārraidi līdz 10m attālumā. Tas arī garantē ārkārtīgi zemu latentumu. Perfekta attēla un skaņas sinhronizācija ļaus skatīties filmas un spēlēt dinamiskas spēles bez jebkādiem traucējumiem. Turklāt pēc savienošanas pārī austiņas automātiski izveidos savienojumu ar jūsu ierīci.

Izcila skaņas kvalitāte

Izbaudiet, cik labi var skanēt jūsu iecienītākās dziesmas, un atklājiet mūzikas burvību no jauna. L40 austiņām ir lieli 13 mm draiveri un grafēna kompozītmateriāla draiveri. Tātad tie nodrošina skaidru, izteiksmīgu, perfekti līdzsvarotu skaņu un daudz detaļu ne tikai klausoties mūziku, bet arī runājot pa tālruni.

Ilgs akumulatora darbības laiks - uzlāde bez problēmām

Neuztraucieties par pārāk ātru austiņu izlādēšanos. Lenovo LP40 izceļas ar savu ilgo darbības laiku, un tas ir ērti uzlādējams komplektā iekļautajā uzlādes futlārī. Tā akumulatora ietilpība ir pat 300 mAh! Tas nozīmē, ka ar to austiņas var uzlādēt pat dažas reizes. LP40 uzlāde ilgst tikai aptuveni 1,5 stundu. Turklāt korpuss ir ārkārtīgi viegls un kompakts, tāpēc to vienmēr varat nēsāt līdzi.

Ideāli piemērots ikdienas lietošanai

Klausieties mūziku tik ilgi, cik vēlaties, neuztraucoties par diskomfortu. LP40 ir neticami ērti un viegli lietojami jūs pat nejutīsiet, ka tos valkājat. Tie lieliski atbilst jūsu ausu formai un stingri turas savā vietā. Viņi tevi nekaitinās ar izkrišanu! Austiņas ir arī ūdensizturīgas, tāpēc tās ir lieliski piemērotas ikdienas lietošanai. Jūs varat tos viegli izmantot treniņa laikā vai ārpus mājas, kad līst.

Skārienvadība

Vai vēlaties samazināt skaļumu vai apturēt mūzikas atskaņošanu? Vairs nav jāmeklē viedtālrunis katru reizi! Lenovo LP40 austiņām ir praktiski skārienpaliktņi, lai jūs varētu tās ērti darbināt. Piemēram, veicot tikai pareizo pieskārienu skaitu, varat apturēt vai atsākt atskaņošanu, pārslēgt dziesmu, regulēt skaļumu vai aktivizēt Siri balss palīgu.

Parametri
VeidsBluetooth

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
Šī vietne izmanto sīkfailus. Turpinot pārlūkot šo vietni, jūs piekrītat, ka izmantojam sīkfailus. Uzziniet vairāk šeit