Izvēlne
Your Cart

3MK NeoGlass Hybrid Tempered Glass / Film protector priekš Apple iPhone 13 mini - Melns - hibrīds ekrāna aizsargstikls / aizsargplēve

3MK NeoGlass Hybrid Tempered Glass / Film protector priekš Apple iPhone 13 mini - Melns - hibrīds ekrāna aizsargstikls / aizsargplēve
-30 %
Forma un izgriezumi uz preču fotogrāfijas nes tikai ilustratīvu mērķi. Faktiskā forma pilnībā atbilst modelim norādītajā aprakstā. Krāsa un dizains atbilst bildē norādītajam.
3MK NeoGlass Hybrid Tempered Glass / Film protector priekš Apple iPhone 13 mini - Melns - hibrīds ekrāna aizsargstikls / aizsargplēve
  • Pieejamība, gab.: 82
  • Ražotājs: 3MK
  • Artikuls: 32580
13,23€
18,90€
Stiprinātas malas
Vai zinājāt, ka ieplīsušas malas ir visizplatītākais iemesls displeja ekrāna aizsargstikla nomaiņai? Ieplīsušas malas samazina stikla aizsargājošo potenciālu, un stikla skaidas var nopietni savainot rokas. Izstrādājot NeoGlass ™, mēs pastiprinājām malas. Tagad tās ir ļoti izturīgas un nesadrups!

Paaugstināta izturība
Jūs zināt kompozītmateriālu stiklu no automašīnu lukturiem. Polikarbonāts - ložu necaurlaidīgs stikls. Šo spēcīgo sastāvdaļu kombinācija ir NeoGlass ™ aizsargājošo īpašību noslēpums. Tas ne tikai absorbē triecienu, bet arī stiprina ekrānu līdz 350%. Papildu bonuss? Neplīst.

Pēc sajūtām kā stikls
Izturība ir panākumu atslēga, taču mēs neesam aizmirsuši detaļas. NeoGlass ™ pieskārienam ir daudz aukstāks nekā citi aizsargstikli. Kāpēc? Jo mēs vēlējāmies, lai tas pēc iespējas tuvāk simulētu sajūtu, kāda rodas, bīdot pirkstu pa stikla displeju.

NeoGlass aizsargā visu tālruņa priekšpusi
Stikls ir saderīgs ar lielāko daļu tirgū pieejamo vāciņu. Mēs nodrošinām pareizu 3MK vāciņa stikla saderību.

Aizsargājiet ekrānu no skrāpējumiem
Neoglass ir 8H izturīgs pret skrāpējumiem. Efektīvi aizsargā tālruņa ekrānu no skrāpējumiem.

Viegla un ātra uzstādīšana
Komplektā ietilpst piederumi, kas atvieglos uzstādīšanu.

Sertificēts PZH
Nacionālā higiēnas institūta higiēnas sertifikāts ir dokuments, ko izsniedz pētniecības institūts - Nacionālais higiēnas institūts. Šis produkts ir Nacionālā higiēnas institūta sertificēts kā drošs cilvēku veselībai un videi.

Produkta atbilst RoHS direktīvai
RoHS sertifikācts apstiprina stikla ražošanu saskaņā ar vides aizsardzības standartiem. RoHS nozīmē, ka produkts nesatur vai nesatur pēdas no tādām bīstamām vielām kā svins (Pb), dzīvsudrabs (Hg), kadmijs (Cd), sešvērtīgais hroms (Cr + 6), polibromēts difenilēteris (PBDE) un polibromētie bifenili (PBB). RoHS sertifikātu izsniedz neatkarīgs testēšanas institūts, pamatojoties uz visu ražojumā iekļauto sastāvdaļu analīzi. Lai gan RoHS direktīva tieši neattiecas uz mobilo ierīču aizsardzības piederumiem, 3mk nodrošina kvalitāti un drošību tādā līmenī, kādu sagaida produkta lietotāji.

Komplektā ietilpst:
- 1gab. NeoGlass ™ stikls
- Anti -Bubble Card ™ - uzlīme gaisa burbuļu noņemšanai
- 2 drānas: mitrā un sausā - putekļu nepievelkoša



Parametri
VeidsHibrīds stikls / plēve

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
Šī vietne izmanto sīkfailus. Turpinot pārlūkot šo vietni, jūs piekrītat, ka izmantojam sīkfailus. Uzziniet vairāk šeit