Izvēlne
Your Cart

3MK MagSafe Clear Case priekš Apple iPhone 13 Pro Max - Caurspīdīgs - silikona aizmugures apvalks / bampers-vāciņš

3MK MagSafe Clear Case priekš Apple iPhone 13 Pro Max - Caurspīdīgs - silikona aizmugures apvalks / bampers-vāciņš
Forma un izgriezumi uz preču fotogrāfijas nes tikai ilustratīvu mērķi. Faktiskā forma pilnībā atbilst modelim norādītajā aprakstā. Krāsa un dizains atbilst bildē norādītajam.
3MK MagSafe Clear Case priekš Apple iPhone 13 Pro Max - Caurspīdīgs - silikona aizmugures apvalks / bampers-vāciņš
  • Pieejamība, gab.: 27
  • Ražotājs: 3MK
  • Artikuls: 38190
18,90€
Ielāde bez ierobežojumiem!
Vai jūsu iPhone tiek uzlādēts bezvadu režīmā? Tādā gadījumā MagCase™ maciņš ir pamats, lai jūs varētu brīvi izmantot sava tālruņa modernos tehnoloģiskos risinājumus. Korpuss ir izgatavots no kvalitatīviem, ļoti elastīgiem materiāliem un aprīkots ar magnētiem, lai tas lieliski piekļautos iPhone korpusam. Pateicoties tam, jūs varat ļoti ātri uzlādēt tālruni, nenoņemot aizsargmaciņu. Vienkārši, induktīvi uzlādējiet bez ierobežojumiem!

Aizsardzība līdz maksimumam!
Esam izveidojuši korpusu, kas droši aizsargā jūsu tālruni no bojājumiem. Pastiprināti stūri absorbē tālruņa triecienu pret cietu virsmu, novēršot iespiedumus korpusā. Mēs to apstiprinājām stingrajos Absorber175™ testos — 26 reizes iPhone atsitās pret betonu no 175 cm augstuma. Rezultāts? Nulle bojājumu. Ar MagCase™ jūs maksimāli aizsargājat savu tālruni.

Nospiediet bez piepūles!
Nekas nav tik kaitinošāks kā neatbilstošs maciņš, kas pasliktina tālruņa pogu darbību. Izmantojot MagCase™, šī problēma nepastāv, jo maciņš ir kā īpaši pielāgots apģērba gabals. Materiāla augstā elastība liek korpusam lieliski ietērpt iPhone, nodrošinot tam pilnu funkcionalitāti un spēcīgu aizsardzību. MagCase™ ir tik mīksts, ka tas ir gandrīz nemanāms, lietojot pogas. iPhone cienīga lietotāja pieredze!

Izbaudiet dizainu!
iPhone piesaista uzmanību ar savu dizainu. Tāpēc mēs zinām, cik svarīgi ir, lai korpuss nesabojā tālruņa sākotnējo izskatu. Izmantojot MagCase™, jūsu iPhone izskatās kā vienmēr — elegants un mūžīgs. Korpuss ir plāns un pilnībā caurspīdīgs, pateicoties kam, tas pārklāj telefonu, nebojājot tā dizainu. Stingra aizsardzība diskrētā formā — tas ir MagCase™ galvenais mērķis.
Parametri
VeidsMagSafe

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
Šī vietne izmanto sīkfailus. Turpinot pārlūkot šo vietni, jūs piekrītat, ka izmantojam sīkfailus. Uzziniet vairāk šeit