Izvēlne
Your Cart

Lenovo LP12 TWS Wirelees Bluetooth V5.0 Touch Control Earphones with Charging Base Universālas Bezvadu Austiņas - Baltas

Lenovo LP12 TWS Wirelees Bluetooth V5.0 Touch Control Earphones with Charging Base Universālas Bezvadu Austiņas - Baltas
Forma un izgriezumi uz preču fotogrāfijas nes tikai ilustratīvu mērķi. Faktiskā forma pilnībā atbilst modelim norādītajā aprakstā. Krāsa un dizains atbilst bildē norādītajam.
Lenovo LP12 TWS Wirelees Bluetooth V5.0 Touch Control Earphones with Charging Base Universālas Bezvadu Austiņas - Baltas
  • Pieejamība, gab.: 2
  • Ražotājs: Lenovo
  • Artikuls: 36799
38,90€
TWS Lenovo LP12 austiņas

Augstas kvalitātes HiFi skaņai izvēlieties ergonomiskās un oriģinālās TWS Lenovo LP12 austiņas. Automātiskā savienošana pārī un skārienpaneļi nodrošina maksimālu komfortu, savukārt zemais latentums apmierinās visus spēlētājus. Bluetooth 5.0 ir atbildīgs par ātru, stabilu bezvadu savienojumu, un ENC trokšņu slāpēšana ir papildu bonuss, kas atvieglo saziņu. Austiņas ir ārkārtīgi modernas un izceļas ar caurspīdīgu korpusa dizainu.

Skaņa augstā līmenī

TWS Lenovo LP12 austiņas ir aprīkotas ar saliktām diafragmām, kas garantē kristāldzidru HiFi skaņu, dziļus basus un perfektu zemo un augsto toņu harmoniju. Pluss ir arī jutīgie mikrofoni, kas precīzi ieraksta balsi, savukārt ENC trokšņu samazināšana atvieglo saziņu pārpildītās un trokšņainās vietās.

Uzticams savienojums un plaša savietojamība

Par ātru un stabilu bezvadu savienojumu ir atbildīgs Bluetooth 5.0, kas vēl vairāk samazina enerģijas patēriņu. Tātad jūs varat baudīt uzticamu savienojumu bez kavēšanās un signāla traucējumiem 10 metru attālumā. Austiņu priekšrocība ir arī plašā savietojamība – LP12 labi darbosies ar ierīcēm, kas aprīkotas ar Android, iOS vai Windows sistēmām.

Gudri risinājumi

Zemais austiņu latentums nozīmē perfektu skaņas un video sinhronizāciju, kas apmierinās spēļu cienītājus, kā arī cilvēkus, kuri bieži skatās filmas. Modeļa priekšrocība ir arī tūlītēja savienošana pārī – viss, kas jums jādara, ir pirmo reizi jāpievieno piederums, un pēc tam austiņas tiks automātiski savienotas pārī, kad tās tiek izņemtas no korpusa. Turklāt katras austiņas neatkarīgi savienojas ar izvēlēto ierīci.


Parametri
VeidsBluetooth

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
Šī vietne izmanto sīkfailus. Turpinot pārlūkot šo vietni, jūs piekrītat, ka izmantojam sīkfailus. Uzziniet vairāk šeit